Sponsoren

Hoofdsponsor

 

U-Sport ondersteunt sporters met hoogwaardige producten, advies en diensten om aangenaam, gezond en veilig te sporten en optimaal te presteren.

U-Sport wil het merk zijn waar sporters aan denken wanneer zij het beste uit zichzelf willen halen tijdens hun sport. U-Sport wil een belangrijke rol spelen in het sportleven van de sporter en zijn verzorger. De rol van U-Sport speelt zich af tijdens de voorbereiding van een sporter op zijn sportdoel, zijn prestatie en het herstel van de sporter om weer fit aan de volgende uitdaging te beginnen.

Website: U-Sport.com

Kleding- en Sub-sponsoren

 

Projo Reclame & Belettering bestaat uit een team van Sign specialisten. Samen maken wij voor onze opdrachtgevers reclame uitingen van ontwerp tot realisatie. En montage van het eindproduct. Kortom één adres voor al uw reclame. Samen met u maken we een passend ontwerp dat aansluit bij uw wensen en budget. Bent u op zoek naar een specifiek product neem dan contact met ons op. 

Website: www.projo.nl

 

A&I | KWANT Adviseurs en Ingenieurs.
Totale begeleiding van het bouwproces in tekening en berekening.
A&I Kwant begeleidt bouwprocessen in tekening en berekening. Wij bieden een totaalconcept in ontwerp, engineering en advisering voor bouw en werktuigbouw:
staalconstructies,  betonconstructies,  houtconstructies,  funderingstechniek.
Wij zijn een middelgroot bureau dat zich onderscheidt in brede kennis van ontwerp tot detail.
Website: www.ibkwant.nl

Meer Gezonde Jaren Radio reist door de drie Noordelijke provincies en maakt uitzendingen vanaf verschillende locaties. Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) maakt de uitzendingen in samenwerking met lokale organisaties.

Website: www.meergezondejaren.nl

 

The Ranch Latin American Kitchen. Bar-Grill-Tapas.

Aan de rand van Veendam in het groen van Park Borgerswold vindt u The Ranch. Hier kunt u genieten van onze Latin American Kitchen in een sfeervol restaurant. Tapas, Taco’s en heerlijke steaks van de grill, keuze genoeg op onze kaart.

Website: www.ranchveendam.nl

 

Brouwhotel Parkzicht.

Brouwhotel Parkzicht in Veendam is een gerieflijk familiehotel met een lange toeristische traditie. Het hotel verwelkomt gasten met een persoonlijk welkom en een gastvrije sfeer. De kamers zijn van alle comfort voorzien, waardoor gasten zich direct thuis voelen.

Het hotel is gelegen in het centrum van Veendam, een stad met een rijk veenkoloniaal verleden en vele mogelijkheden voor toeristen. Gasten kunnen de omgeving verkennen en genieten van de prachtige natuur en historische bezienswaardigheden.

Bovendien kunnen gasten genieten van het sfeervolle Grand Café Restaurant “In de Brouwerij” met eigen brouwhuis, waar huisgebrouwen bieren worden geserveerd. Dit maakt het hotel uniek en geeft gasten de mogelijkheid om te genieten van de huisgebrouwen bieren en gerechten. Kortom, Brouwhotel Parkzicht biedt een ideale combinatie van comfortabele accommodatie, gastvrijheid en culinaire ervaringen.

Website: www.hotelparkzicht.com

 

 Food en Non Food en Bedrijfsinricting.
Nog meer gemak onder één dak! De Boer Groothandel & Schuur Kantoorcentrum heeft voor u een zeer breed assortiment beschikbaar.

Website: www.deboerschuur.nl

HS Werkt biedt totale personeelsoplossingen. Personeelsdiensten op maat, die passen bij uw branche en bedrijfsvoering. U kunt bij ons terecht voor tijdelijke en permanente personeelsoplossingen, variërend van uitzenden tot payrolling & zzp bemiddeling.

Wij richten ons op de branches Agrarisch, Transport en Logistiek, Infra, Groen, Techniek en Bouw. Met passie voor mensen en organisaties brengen wij op enthousiaste wijze werkgevers in contact met de juiste werkzoekende, mensen die met de juiste kwaliteiten die passen bij uw organisatie. Want een goede, plezierige en gezonde arbeidsrelatie is meer dan werk en geld. HS Werkt is de partner die inzet op langdurige relaties met zowel werkgever als werknemer. Heeft u vragen over personeelsvraagstukken? Arien Huijssoon en Metske Kloppenburg staan u graag te woord.

HS Werkt  Dorpsstraat 2  9474 TA Zuidlaarderveen  0598- 760650  info@hswerkt.nl

Website: www.hswerkt.nl

 

juwelierkremer.nl is onderdeel van Juwelier Kremer Veendam.

Juwelier Kremer heeft een juwelierszaak in Veendam. Een mooie grote winkel met een uitgebreide collectie.
Veel van deze artikelen zijn terug te vinden op juwelierkremer.nl.
Ons bedrijf bestaat al sinds 1930, al deze ervaring en kennis over de producten is telkens overgedragen naar de volgende generatie, alweer de 4de generatie.
Wij streven ernaar om als juwelierkremer.nl dezelfde service te bieden als in onze fysieke winkel.

Heeft u vragen?
U kunt ons tijdens de openingstijden altijd bereiken via 0598-631570 of stuur een email naar klantenservice@juwelierkremer.nl

Onze adresgegevens:
Juwelier Kremer
Promenade 15
9641AE Veendam
Tel: 0598 – 631570

Website: www.juwelierkremer.nl

 

Koops Grondmechanica is een adviesbureau voor geotechnisch- en mileukundig grondonderzoek. Samen met een groep onafhankelijke, zelfstandige en ervaren adviseurs op het gebied van geotechnisch advies en geohydrologie, wordt sinds 1996 onder de naam Koops en Romeijn geogroep samengewerkt. Wij kunnen u met een breed scala van diensten op het gebied van geotechnisch onderzoek van dienst zijn.
Koops en Romeijn geogroep is hét adres voor al uw vraagstukken op het gebied van geotechniek.

De werkgebieden zijn sonderingen, boringen, geotechnisch laboratorium onderzoek, geomonitoring, geotechnische en geohydrologische adviezen.

Website: www.koops-grondmechanica.nl

Altaflex is het adres voor de sportieve fietser en ontzorgt bij reparaties van alle merken. Op zoek naar een racefiets, mountainbike of gravelbike? Wij helpen je graag! Wij blinken uit in vakkennis en houden van een nuchtere aanpak. Ben jij tevreden? Dan zijn wij dat ook! Sinds 2010 waarderen onze klanten hoe ver we voor ze gaan. Wat dacht je van onze gratis haal- en brengservice voor zowel reparatie, servicebeurten als het afleveren van een nieuwe fiets! Of dat je bij ons advies op maat krijgt, dat perfect past in jouw situatie. 

Onze uitgebreide vakkennis maakt het plaatje compleet. Wij kennen elke Bianchi van binnen en van buiten en investeren voortdurend in onze kennis van dit prachtige fietsenmerk. Dat houdt ons actueel en zorgt ervoor dat jij merkbaar lekkerder op je fiets zit.

Website: www.altaflex.nl

Nedmag in Veendam wint magnesiumchloride (magnesiumzout) dat zich bevindt in een unieke zoutlaag, zo’n 2000 meter onder de grond. Deze zoutlaag is het restant van een oerzee vol mineralen en zouten: de Zechsteinzee. Deze zoutlaag bevat magnesiumzout van het zuiverste soort. Daardoor is Nedmag in staat om zeer hoogwaardige producten te produceren voor talloze toepassingen.

Talloze toepassingen

Omdat het magnesiumzout uit deze zoutlaag van zeer hoge kwaliteit is, maken onze producten het verschil in talloze toepassingen. Over de hele wereld worden onze producten verkocht voor onder andere de productie van vuurvaste stenen voor het bekleden van cement- en staalovens, het duurzaam bleken van pulp voor de papierindustrie, en om gladheid en stof te bestrijden. Maar ook kwaliteit kritische sectoren zoals de voedingsmiddelen-, de cosmetische- en medische industrie weten steeds vaker de weg naar Nedmag te vinden. 

Website: www.nedmag.nl

 

Wedstrijd sponsoren

 

EnergyStock bezit een heel ander soort ondergrondse gasopslag dan de andere traditionele gasopslagen in Europa. We exploiteren zelfs de snelste gasopslagfaciliteit ter wereld met aanzienlijk meer cyclustijden dan traditionele faciliteiten. De meeste traditionele ondergrondse gasopslagen kunnen vooral een seizoens- of piekpatroon opvangen.

Website: www.energystock.com/

In de ruim 10 jaar dat Zechsal bestaat heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot dé magnesiumspecialist. Met puur magnesium als basis, innovatie als motor en een missie om bij te dragen aan een gezondere en meer ontspannen wereld.

Website: www.zechsal.nl