Sponsoren

Hoofdsponsor

 

U-Sport ondersteunt sporters met hoogwaardige producten, advies en diensten om aangenaam, gezond en veilig te sporten en optimaal te presteren.

U-Sport wil het merk zijn waar sporters aan denken wanneer zij het beste uit zichzelf willen halen tijdens hun sport. U-Sport wil een belangrijke rol spelen in het sportleven van de sporter en zijn verzorger. De rol van U-Sport speelt zich af tijdens de voorbereiding van een sporter op zijn sportdoel, zijn prestatie en het herstel van de sporter om weer fit aan de volgende uitdaging te beginnen.

Website: U-Sport.com

Kleding- en Sub-sponsoren

 

Meer dan slopen alleen.
Noord Nederlandse Sloop Combinatie verzorgt sloopwerken vakbekwaam en met oog voor het milieu en de leefomgeving. Binnen ons dynamische bedrijf staan de wensen van onze klanten altijd voorop. Wij beschikken over alle vereiste certificeringen.

Website: www.nnsc.nl

Projo Reclame & Belettering bestaat uit een team van Sign specialisten. Samen maken wij voor onze opdrachtgevers reclame uitingen van ontwerp tot realisatie. En montage van het eindproduct. Kortom één adres voor al uw reclame. Samen met u maken we een passend ontwerp dat aansluit bij uw wensen en budget. Bent u op zoek naar een specifiek product neem dan contact met ons op. 

Website: www.projo.nl

 

A&I | KWANT Adviseurs en Ingenieurs.
Totale begeleiding van het bouwproces in tekening en berekening.
A&I Kwant begeleidt bouwprocessen in tekening en berekening. Wij bieden een totaalconcept in ontwerp, engineering en advisering voor bouw en werktuigbouw:
staalconstructies,  betonconstructies,  houtconstructies,  funderingstechniek.
Wij zijn een middelgroot bureau dat zich onderscheidt in brede kennis van ontwerp tot detail.
Website: www.ibkwant.nl

Meer Gezonde Jaren Radio reist door de drie Noordelijke provincies en maakt uitzendingen vanaf verschillende locaties. Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) maakt de uitzendingen in samenwerking met lokale organisaties.

Website: www.meergezondejaren.nl

 

Het wielercafé Klasbak in Zuidlaren opende in de zomer van 2019 haar deuren. Eigenaar Mark Boersema verzorgt er behalve bananenbrood en rabarber prik ook kwaliteitskoffie afkomstig van Velokoffie, wat tevens zijn eigendom is. Neem binnen plaats in het knusse wielercafé of geniet van het terras dat in 2020 nog werd uitgebreid. De koffie, thee en het zoet wat je er bestelt is tevens mee te nemen via het ‘To go loket’. Bevalt de koffie van Velokoffie je erg goed, dan kun je dit zelf in huis halen door dit online te bestellen. Of je gaat nog eens terug naar Klasbak natuurlijk. 

Website: www.wielercafes.nl/klasbak

 

Groots Betrokken Bedrijfspartners staan naast jou als ondernemer en werken mee waar nodig. Met praktisch toepasbare handvatten en stappen garanderen wij resultaat voor jouw bedrijf, organisatie of onderneming.Kom je zelf niet verder dan bedenken we graag samen nieuwe mogelijkheden en oplossingen om je doel te bereiken.Het staat je vrij om een kopje koffie, of thee, te komen drinken in ons kantoor aan de Torenlaan 1 in Assen. 

Website: www.grootsbedrijfsadvies.nl

 

 

 

 

Food en Non Food en Bedrijfsinricting.
Nog meer gemak onder één dak! De Boer Groothandel & Schuur Kantoorcentrum heeft voor u een zeer breed assortiment beschikbaar.

Website: www.deboerschuur.nl

The Ranch Latin American Kitchen. Bar-Grill-Tapas.

Aan de rand van Veendam in het groen van Park Borgerswold vindt u The Ranch. Hier kunt u genieten van onze Latin American Kitchen in een sfeervol restaurant. Tapas, Taco’s en heerlijke steaks van de grill, keuze genoeg op onze kaart.

Website: www.ranchveendam.nl

 

HS Werkt biedt totale personeelsoplossingen. Personeelsdiensten op maat, die passen bij uw branche en bedrijfsvoering. U kunt bij ons terecht voor tijdelijke en permanente personeelsoplossingen, variërend van uitzenden tot payrolling & zzp bemiddeling.

Wij richten ons op de branches Agrarisch, Transport en Logistiek, Infra, Groen, Techniek en Bouw. Met passie voor mensen en organisaties brengen wij op enthousiaste wijze werkgevers in contact met de juiste werkzoekende, mensen die met de juiste kwaliteiten die passen bij uw organisatie. Want een goede, plezierige en gezonde arbeidsrelatie is meer dan werk en geld. HS Werkt is de partner die inzet op langdurige relaties met zowel werkgever als werknemer. Heeft u vragen over personeelsvraagstukken? Arien Huijssoon en Metske Kloppenburg staan u graag te woord.

HS Werkt  Dorpsstraat 2  9474 TA Zuidlaarderveen  0598- 760650  info@hswerkt.nl

Website: www.hswerkt.nl

 

Wedstrijd sponsoren

 

EnergyStock bezit een heel ander soort ondergrondse gasopslag dan de andere traditionele gasopslagen in Europa. We exploiteren zelfs de snelste gasopslagfaciliteit ter wereld met aanzienlijk meer cyclustijden dan traditionele faciliteiten. De meeste traditionele ondergrondse gasopslagen kunnen vooral een seizoens- of piekpatroon opvangen.

Website: www.energystock.com/

In de ruim 10 jaar dat Zechsal bestaat heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot dé magnesiumspecialist. Met puur magnesium als basis, innovatie als motor en een missie om bij te dragen aan een gezondere en meer ontspannen wereld.

Website: www.zechsal.nl