Sponsoren

Hoofdsponsor

 

U-Sport ondersteunt sporters met hoogwaardige producten, advies en diensten om aangenaam, gezond en veilig te sporten en optimaal te presteren.

U-Sport wil het merk zijn waar sporters aan denken wanneer zij het beste uit zichzelf willen halen tijdens hun sport. U-Sport wil een belangrijke rol spelen in het sportleven van de sporter en zijn verzorger. De rol van U-Sport speelt zich af tijdens de voorbereiding van een sporter op zijn sportdoel, zijn prestatie en het herstel van de sporter om weer fit aan de volgende uitdaging te beginnen.

Website: U-Sport.com

Kleding- en Sub-sponsoren

 

Meer dan slopen alleen.
Noord Nederlandse Sloop Combinatie verzorgt sloopwerken vakbekwaam en met oog voor het milieu en de leefomgeving. Binnen ons dynamische bedrijf staan de wensen van onze klanten altijd voorop. Wij beschikken over alle vereiste certificeringen.

Website: www.nnsc.nl

A&I | KWANT Adviseurs en Ingenieurs.
Totale begeleiding van het bouwproces in tekening en berekening.
A&I Kwant begeleidt bouwprocessen in tekening en berekening. Wij bieden een totaalconcept in ontwerp, engineering en advisering voor bouw en werktuigbouw:
staalconstructies,  betonconstructies,  houtconstructies,  funderingstechniek.
Wij zijn een middelgroot bureau dat zich onderscheidt in brede kennis van ontwerp tot detail.
Website: www.ibkwant.nl

Meer Gezonde Jaren Radio reist door de drie Noordelijke provincies en maakt uitzendingen vanaf verschillende locaties. Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) maakt de uitzendingen in samenwerking met lokale organisaties.

Website: www.meergezondejaren.nl

 

Het wielercafé Klasbak in Zuidlaren opende in de zomer van 2019 haar deuren. Eigenaar Mark Boersema verzorgt er behalve bananenbrood en rabarber prik ook kwaliteitskoffie afkomstig van Velokoffie, wat tevens zijn eigendom is. Neem binnen plaats in het knusse wielercafé of geniet van het terras dat in 2020 nog werd uitgebreid. De koffie, thee en het zoet wat je er bestelt is tevens mee te nemen via het ‘To go loket’. Bevalt de koffie van Velokoffie je erg goed, dan kun je dit zelf in huis halen door dit online te bestellen. Of je gaat nog eens terug naar Klasbak natuurlijk. 

Website: www.wielercafes.nl/klasbak

 

Groots Betrokken Bedrijfspartners staan naast jou als ondernemer en werken mee waar nodig. Met praktisch toepasbare handvatten en stappen garanderen wij resultaat voor jouw bedrijf, organisatie of onderneming.Kom je zelf niet verder dan bedenken we graag samen nieuwe mogelijkheden en oplossingen om je doel te bereiken.Het staat je vrij om een kopje koffie, of thee, te komen drinken in ons kantoor aan de Torenlaan 1 in Assen. 

Website: www.grootsbedrijfsadvies.nl

 

 

 

Wij geven vorm aan jouw idee.
Drukwerk kan je zelf makkelijk bestellen. Of het nu gaat om een visitekaartje of een nieuwe koffiemok op kantoor. Of nog even snel een taart naar je belangrijke relatie. Of dat ene bericht op instagram vergeten; het plaatsen kun je zelf. Maar wie zorgt ervoor dat jouw idee ook vorm krijgt?
Bij de Online Vormgever slaan we die brug. Van idee naar uitvoering. Wij maken hoogwaardig studiowerk, snel en simpel beschikbaar. Jij bepaald de stijl, snelheid en wijze van uitvoering. Wij leveren. Online service met de menselijke maat. Wij zijn jou eigen studio. Altijd beschikbaar.

Website: www.deonlinevormgever.nl

‘What business are we in?’
Wij hebben ons de vraag gesteld: ‘What business are we in?’ Om deze vraag te kunnen beantwoorden houden wij het Product Markt Technology-model aan.
De centrale vraag is: ‘Welke behoeften komen uit de markt die wij willen bedienen en waar kunnen wij op inspelen?’  Door deze vraagstelling kwamen wij uit op een Mission Statement, een visie op bedrijfsvoering/ondernemen en een strategie.

Website: www.quae-amplio.nl

Jeroen, race en ATB is in september 2014 geopend aan de Kerkstraat 27 in Muntendam. In het eerste jaar heeft de winkel een mooie groei gekend. Wij zijn begonnen met één fietsmerk. Ondertussen is ons assortiment uitgebreid naar vier vooraanstaande fietsmerken, namelijk Sensa, Isaac, Argon 18 en Niner.
Jeroen, race en ATB repareert en onderhoudt vakkundig al uw sportieve fietsen. Zowel race-, ATB- als sportieve fietsen kunt u bij ons langsbrengen voor reparatie en onderhoud. Wij bieden verschillende onderhoudsbeurten aan. 

Website: www.jeroenraceenatb.nl

Get bold.
1609bold creëert meer waarde door aandacht. We ontwikkelen reclame die de aandacht van je doelgroep krijgt en houdt. Met creatieve campagnes, scherpe concepten en sterke positioneringen die verrassen. Een nieuwsgierig, enthousiast en stoutmoedig reclamebureau dat jouw doelgroep nog een keer laat omkijken naar je boodschap.

Website: www.1609bold.nl

Food en Non Food en Bedrijfsinricting.
Nog meer gemak onder één dak! De Boer Groothandel & Schuur Kantoorcentrum heeft voor u een zeer breed assortiment beschikbaar.

Website: www.deboerschuur.nl

BYE! Nutrition is voor en door duursporters gecreëerd. Wanneer de zon aan de hemel staat en de weilanden op hun groenst zijn ervaar je de natuur op zijn best. Daar houden wij van, puur natuur! Wij geloven in de beste prestaties, zonder chemische smaakstoffen. Daarom geeft BYE Nutrition je tijdens het sporten een energy boost op een verantwoordelijke manier.

Website: www.b-y-e.nl

The Ranch Latin American Kitchen. Bar-Grill-Tapas.

Aan de rand van Veendam in het groen van Park Borgerswold vindt u The Ranch. Hier kunt u genieten van onze Latin American Kitchen in een sfeervol restaurant. Tapas, Taco’s en heerlijke steaks van de grill, keuze genoeg op onze kaart.

Website: www.ranchveendam.nl

 

Bij MV Moves in Tynaarlo bent u bij de sportonderneming van sportveelvraat Martin Veenhuizen. In 2005 is hij gestart zijn passie voor bewegen te gaan delen met anderen. Een hobby die inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig en hoogwaardig bedrijf. Mensen lekker laten bewegen, doet hij dan ook niet meer alleen

Website: www.mv-moves.nl 

Wedstrijd sponsoren

 

EnergyStock bezit een heel ander soort ondergrondse gasopslag dan de andere traditionele gasopslagen in Europa. We exploiteren zelfs de snelste gasopslagfaciliteit ter wereld met aanzienlijk meer cyclustijden dan traditionele faciliteiten. De meeste traditionele ondergrondse gasopslagen kunnen vooral een seizoens- of piekpatroon opvangen.

Website: www.energystock.com/

In de ruim 10 jaar dat Zechsal bestaat heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot dé magnesiumspecialist. Met puur magnesium als basis, innovatie als motor en een missie om bij te dragen aan een gezondere en meer ontspannen wereld.

Website: www.zechsal.nl