Kleding Informatie 

De Stormvogels Veendam rijden in clubkleding van Kalas Sportswear. Kalas Sportswear is een toonaangevende fabrikant van custom fietskleding in Europa en is gevestigd in Tábor in Tsjechië.

De kleding kan een aantal keer per jaar worden besteld via de website van Kalas. Voor leden van de Stormvogels wordt dan de bestelomgeving op de website van Kalas open gezet.

Ook wordt er een paar keer per jaar tijdens een bestelronde een pasavonden georganiseerd. Medewerkers van Kalas zijn dan op deze avond met wielerkleding aanwezig in het wielerhome, Voor de juiste maat kan kleding worden gepast en geven de medewerkers van Kalas advies.
Op de kleding zit meestal een levertijd van 8 weken. Bestellingen kunnen tegen een geringe vergoeding thuis worden bezorgd of zonder kosten worden afgehaald op een door de club gekozen moment in het wielerhome.

Informatie over een nieuwe bestelronde wordt via een Nieuwsbrief aangekondigd.

Als club zijn we blij dat we worden ondersteund door onze sponsoren. Als tegenprestatie staan deze sponsoren op onze kleding. Tijdens de trainingen en in wedstrijden verwachten wij dan ook dat onze leden in clubkleding rijden.