Zaterdag 10 juni werd het NK-jeugdwielrennen in Oudorp georganiseerd. Over een mooi parcours met een stukje kasseien. Deze kasseienstrook is een officieel monument.

Het was een erg warme dag. Er stonden 9 renners van de Stormvogels Veendam aan de start. In categorie 4 jongens reden Fré van der Burg (Oostwold) met plek 36 en Gerson Bouwman (Kolham) met plek 40 een mooie klassering in het midden, net achter het peloton aan. In categorie 4 meisjes reden Fabienne Snakenborg (Appingedam) en Lindsay Lamein (Muntendam) in de kopgroep en finishten op respectievelijk plaats 5 en 8. Levi Brandts (Vlagtwedde) reed in categorie 5 jongens meerdere rondes met de kopgroep mee, helaas kon hij dat niet volhouden. Hij werd aan het einde uit de wedstrijd gehaald en werd 53ste. In categorie 5 meisjes reed Anouk van der Burg (Oostwold) vrijwel de gehele wedstrijd vooraan in het peloton, in de eindsprint moest ze het echter afleggen en zij werd 4de. In categorie 6 meisjes reed Felien Helmers (Borgercompagnie) een sterke wedstrijd en door een hele goede sprint op het einde werd ze 7de. In categorie 7 jongens reden Jan Willem Blaauw (Nieuwe Pekela) en Nick Riemeijer (Nieuwe Pekela) het grootste gedeelte van de wedstrijd vooraan in het peloton. De sprint ging erg hard en Jan Willem finishte als 3de en Nick als 8ste

Ondanks het warme weer hebben de renners er stuk voor stuk uit gehaald wat erin zat en mooie wedstrijden gereden. Met 6 top-tien klasseringen was het ook op sportief gebied een succes voor de Stormvogels. Het was een gezellige dag, waarin er veel werd aangemoedigd langs de kant.