Op 3 juli organiseert de Stormvogels Veendam een wedstijd uit het ready2Race programma.
Ready2Race wedstrijden zijn laagdrempelige wedstrijden. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar niveau door middel van verschillende klassen waarbij plezier en veiligheid voorop staan. Zo kunnen er dikke Banden Race voor kinderen tot wedstrijden voor beginners en gevorderden vanaf 16 jaar worden georganiseerd.
Een wedstrijddag bestaat uit meerdere races. Jij schrijft je in voor de wedstrijddag en wij delen je vervolgens in een klasse die bij jouw niveau past. In Veendam wordt een Ready2Race wedstrijd gehouden voor beginners en gevorderden vanaf 16 jaar en worden er 4 klassen gemaakt en een aparte instapklasse voor dames.

Meer informatie over ready2Race vind je hier.
Meer informatie over de wedstrijd van 3 juli vind je hier.