Wat mochten we een enthousiaste reacties op de fotowedstrijd die we voor de vakantie uitschreven ontvangen. Harstikke tof om te zien hoe jullie, jullie passie voor de fiets op vakantie (in sommige gevallen letterlijk) met jullie meedragen en dat ook nog doen in onze clubkleuren. Vooral in Oostenrijk en Limburg bleken we goed vertegenwoordigd afgelopen zomer. Een betere reclame voor onze mooie vereniging kunnen we ons niet wensen! Omdat een keuze maken voor ons eigenlijk niet te doen was hebben we een onafhankelijk jurylid de winnaars laten bepalen.
Hierbij de uitslag Fotowedstrijd Wielervereniging Stormvogels:

Nummer 1:
Mathijs vond het, zo zegt hij zelf, na een zware rit in de bergen wel even prima. Volgens de jury keek hij naar zijn fiets en dacht je kan mijn rug op. Toen hij echter om zich heen keek moet hij vast gedacht hebben een fiets op mijn rug dat lijk me toch niet zo fijn dus weet je wat je kan de berg op! Zie hier het resultaat. Mathijs parkeerde zijn fiets zo perfect op de berg dat het bijna lijkt alsof de foto gefotoshopt is. Met deze ludieke foto in een hele mooi omgeving is de eerste plaats dan ook voor Mathijs.

 

 

 

 

Nummer 2:

In Limburg was het voor Nathan een hele strijd. Zo moest hij allereerst de heuvels aldaar zien te bedwingen. Daar bleef het echter niet bij ook de donkere wolken voor hem en zijn schaduw die hem op zijn hielen zat moest hij proberen voor te blijven. Die strijd leverde volgen de jury deze wonderschone foto op met een fantastische donkerblauwe onheilspellende lucht. Goed nieuws voor Nathan hij won niet alleen de strijd tegen alle elementen maar verovert met deze foto ook nog eens een tweede plaats in de fotowedstrijd.

 

 

 

 

Nummer 3:

Waar de nummer 1 van deze wedstrijd zijn fiets nog omhoog tilde omdat hij er wel even klaar mee was hield Juliet haar fiets om een hele andere reden omhoog. Ondanks het noodweer dat Limburg had geteisterd kon zij toch op haar gewone fiets in plaats van op een waterfiets langs de Maas in Venlo toeren. Zo blij als ze was tilde deze krachtpatser haar fiets pal voor het hoge water de lucht in. Het plezier spat er van af. Voor Juliet, net als de nummer 2 van deze wedstrijd, gelukkig dus geen nat pak máár wel een grote lach op het gezicht van de jury en daarom een mooie derde plaats in de fotowedstrijd.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Geweldig om te zien hoe we op de fiets allemaal met dezelfde dingen te maken hebben zoals wind, regen, heuvels, boomstronken en natuurlijk ook tegenstanders waar we die momenten toch allemaal anders op de gevoelige plaat kunnen krijgen. Ondanks dat de winnaars nu bekend zijn hebben we ook nog een eervolle vermelding voor Michelle Vos. Je zat dan wel niet bij de top drie foto’s maar als je met een gebroken sleutelbeen nog zoveel kilometers door de Veluwse bossen op de tandem durft af te leggen dan zit de liefde voor de fiets er zeker goed in. Wij doen het je in ieder geval niet na!

Allen nogmaals dank voor de mooie inzendingen! Mocht je deze keer niet bij de top drie zitten dan niet getreurd. We beloven bij deze dat we volgend jaar weer een fotowedstrijd zullen uitschrijven. Stuur dan dus vooral weer jullie foto’s in, we zien ze dan graag weer in zulke grote getalen verschijnen. Succes allemaal met weer aan de slag gaan na de vakantie.