De vierde wedstrijd uit de Airolube MTB Zomercompetitie georganiseerd door onze vereniging was weer een groot succes. Al jaren zit er een groei in het aantal deelnemers in deze ICW wedstrijden maar dit jaar was de deelname met meer dan 200 overweldigend.Iedereen wil blijkbaar dolgraag weer wedstrijden rijden nadat er meer dan een jaar geen wedstrijden waren door de Corona perikelen.Maar voordat de wedstrijden zondagmorgen om 10 uur van start konden gaan is een aantal vrijwilligers bij de Stormvogels al een aantal weken eerder begonnen met de voorbereidingen. In het weekend zelf werd op zaterdagmiddag het parcours uitgezet en op zondagmorgen om 7 uur het start/finish plein ingericht, en dat op een morgen waarop de regen met bakken uit de hemel valt. Voeg daarbij de positieve reacties van veel deelnemers over de organisatie en het parcours dan verdienen deze vrijwilligers een groot compliment.

                          

Zoals gewoonlijk start de jongste jeugd als eerste en geeft iedereen zich weer volledig om de prachtige bult halfweg op te rijden. Knap wat de jongste renners al presteren. Alsof de bult nog niet zwaar genoeg is worden voor de hogere categorieën het parcours aangepast en mogen zij de bult helemaal op.  Van de Stormvogels verschijnen ook steeds meer renners aan de start. Mooi om te zien en een ontwikkeling waar de club erg blij mee is. Op de site van het district (www.knwunoord.nl) komen de uitslagen en de volgende wedstrijd in de MTB Zomercup competitie te staan.