23 september 1935 is de oprichtingsdatum van Stormvogels Veendam en dus bestaat onze vereniging a.s. woensdag 85 jaar. Vanwege Corona moeten we deze mijlpaal helaas een beetje geruisloos aan ons voorbij laten gaan en worden er geen festiviteiten georganiseerd.
Op 24 september is er nog een andere mijlpaal binnen de club. Na 35 jaar ons domein te hebben gehad op de Zuidwending is de laatste jeugdtraining van de race-afdeling van dit seizoen ook tevens de allerlaatste training op de baan aan de Zuidwending. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe wielerbaan op Sportpark de Langeleegte en we hopen in de loop van volgend jaar de nieuwe baan in gebruik te kunnen nemen. Alle activiteiten van de club zijn dan weer geconcentreerd op 1 plek rondom het wielerhome in stadion de Langeleegte.