Sinds de Corona maatregelen zijn versoepelt is ook de ATB jeugd weer volop aan het trainen. Iedereen heeft er weer veel zin in, het thuis zitten is blijkbaar niet goed bevallen want vanaf de eerste training is de opkomst weer als vanouds hoog. Om een goede en gevarieerde training te kunnen geven wordt de groep altijd opgesplitst in kleinere groepen zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen en de trainers ook nog goed overzicht kunnen houden. Door de grote opkomst en de aanwas van nieuwe leden zien de trainers dat dit echter een beetje in het gedrang komt en daarom zouden de trainers graag een extra groep willen formeren. Maar, met de huidige groep trainers/begeleiders is dat eigenlijk niet mogelijk.De trainers zijn daarom op zoek naar enthousiaste vaders, moeders of andere leden van de club die het leuk vinden om met de trainers de kinderen te begeleiden bij de trainingen. De trainingen zijn op zaterdagmorgen en in de zomerperiode op de dinsdagavond.Mocht je het leuk vinden om de trainers te assisteren dan kan je contact opnemen met de trainers of met de secretaris(secretaris@stormvogelsveendam.nl) van de club.