Na de aankondiging van de Overheid dat de maatregelen m.b.t. het Corona-virus en het sporten van jeugd versoepeld zouden worden was het eindelijk dan gisteravond weer zo ver, na ruim 7 weken werd er weer gefietst op de wielerbaan op de Zuidwending. De regels waaronder door de jeugd gesport mag worden werden vooraf besproken met de jeugdrenners en de training verliep daardoor zonder problemen. De gebruikelijke nazit met ranja in het clubgebouw mag vooralsnog niet. Ook voor de ouders zijn er regels, met elkaar gezellig vanaf het clubhuisplein naar de training kijken is de komende periode niet toegestaan. De kinderen mogen alleen gebracht en gehaald worden.
Ook de ATB jeugd gaat waarschijnlijk binnenkort weer trainen in Borgerswold. De ATB trainers zijn op dit moment in overleg hoe de trainingen volgens de nieuwe regels te laten verlopen.