Afgelopen vrijdag 6 maart was de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Zoals gebruikelijk de laatste jaren leeft de ALV niet echt onder de leden en zijn het steeds dezelfde leden die de ALV bezoeken. Tijdens de ALV heeft de voorzitter o.a. de laatste stand van zaken omtrent de nieuwe wielerbaan verteld. Nog deze maand moet de aanbesteding de deur uitgaan en als het goed is kunnen we in 2021 de baan in gebruik nemen. Ook werden de jeugdleden Dion Kamp en Fabienna Snakenborg gehuldigd voor hun podiumplekken tijdens het NK-2019 in Ameide. Een mooi bruggetje naar het NK-jeugd 2021 die we als Stormvogels mogen gaan organiseren, iets waar de club erg trots op mag zijn. Ook gaf de voorzitter aan dat dit zijn laatste jaar als voorzitter zal zijn en dat hij na de ALV in 2021 als voorzitter zal aftreden omdat het voorzitterschap te veel tijd vergt. Verder gaf de kascommissie decharge, en de complimenten, voor de uitstekende boekhouding.

Na afloop bleef het, ondanks de geringe opkomst, toch nog lang gezellig in het wielerhome….