Race

Race algemeen

Ben je een toerfietser maar behoeft aan competitieverband? Dan is wedstrijdwielrennen een volgende stap! Binnen onze vereniging hebben wij fanatieke wielrenners die deelnemen aan diverse wedstrijden.

De renners komen uit in verschillende disciplines op de weg, de mountainbike, baan en in het veld en zijn in de zomer en winter actief.

Veel wedstrijdrijders stellen hun eigen trainingsprogramma voor de weg samen. Ook organiseren wij gezamenlijke trainingen geschikt voor ieder niveau. Kortom, voor zowel beginners als gevorderden.

Wil je wedstrijden rijden? Dan heb je een licentie nodig. Voor clubwedstrijden volstaat het basislidmaatschap van de KNWU. Voor KNWU wedstrijden elders in het land dien je een licentie aan te schaffen. Alle informatie hierover vindt je terug op de site van KNWU.

Race jeugd (8 t/m 14 jaar)

De jeugd van de stormvogels vormt een hechte actieve groep. Enthousiate kinderen die plezier beleven in het fietsen.

Bij de Stormvogel jeugd staat plezier in het fietsen voorop. Prestaties worden natuurlijk gewaardeerd maar is niet het hoofddoel.

Er wordt elke dinsdag- en donderdagavond getraind op onze afgesloten wielerbaan in Zuidwending naast  het voetbalveld van D.W.Z. De zomerweekenden zijn voor de wedstrijden waar je naar keuze mee kan doen. In de wintermaanden ziten de kinderen in het weekend op de ATB.

Race junioren (15 t/m 18 jaar)

Hier vindt je binnenkort de informatie betreft het team Race Junioren 15 t/m 18 jaar.

Elites / beloften

Hier vindt je binnenkort de informatie betreft het team elites en beloften.

Race amateurs vanaf 23 jaar

Hier vindt je binnenkort de informatie betreft het team amateurs vanaf 23 jaar.